LIGALIGHT KONCEPT

Perfekt lys men kun hvor det bør være

Konceptet

NorthLED’s Ligalight Koncept er udsprunget af forskning og den videnskabelige verden. Samtidigt trækker konceptet tråde til natur og miljøbeskyttelse  og det afgørende vigtige i at passe på planeten.

NorthLED’s Ligalights er opfundet, udviklet og patenteret i samarbejde med DTU fotonik. Ligalight Konceptet bygger på ikke-lysforurenende optisk LED-teknologi og leverer præcist lys til sportsarenaer, sårbare udeområder og til mange andre belysningsprojekter.

Teknologien beskærer lyset optisk og dirigerer dermed lyset til nøjagtigt det område, hvor det er nødvendigt og dermed helt undgå forstyrrende lysforurening til naboer og omgivelser. Her anvendes ikke mekaniske afskærmninger, gardiner eller reflektorteknologi – det er udelukkende den optiske modulering der styrer lyset. 

Sammenlignet med andre producenter er NorthLEDs Ligalight serie en noget mere omkostningsbevidst og meget mere bæredygtig løsning.

NorthLED Ligalights forbruger f.eks. kun cirka 30% af energien ifht almindelige lysløsninger og cirka 80% af energien ifht andre LED løsninger og har dermed det laveste energiforbrug for den type belysningsløsninger på markedet.

The Ligalight Concept - Traditional lightThe Ligalight Concept - LED Ligalight

Teknologi

NorthLED repræsenterer næste generation af kommerciel LED-teknologi. Vores patenterede løsning giver en unik optisk modulering kombineret med optiske sorte indeslutningskomponenter. Denne kombination opnår ultrahøj ydeevne i en fleksibel, lav-forurenende LED-løsning.

NorthLED’s Ligalights er hyper-redundante og kan styres ved hjælp af en moderne og åben IOT-grænseflade, der giver mulighed for fjernvedligeholdelse. Det unikke Ligalight-belysningskoncept sikrer, at lyset fortsætter med at fungere i tilfælde af delvise systemfejl. Hvis f.eks. en LED-driver eller LED-array går i stykker ved et uheld, vil der stadig være fuld lysdækning af området, kun med en let reduceret effekt, som ikke efterlader sorte områder.

Design

Ligalights kombinerer avancerede teknologier i high-performance LED-armatur. Med et modulært og fleksibelt design bygget af topkomponenter, leverer NorthLED løsninger i absolut topkvalitet, der har cirka 20 gange længere levetid end traditionelle områdebelysningsløsninger. Designet af løsningerne er lavet på en måde, der gør vores Ligalights lette at installere og betjene.

Skal vi designe en løsning til dig?

Ligalight leveres i præcis den størrelse I skal bruge. Design og opbygning tilpasses dit anlæg og afhænger af jeres behov.